lunes, 15 de diciembre de 2008
 | Enviar
 

Tenim alguns problemes informatics que nos han impedit ficar la noticia del concurs de Belems d'Alfafar i les habituals fotografies del nostre Belem.

Hui ya hem solventat el tema de poder ficar la noticia, pero encara tenim penden el poder penjar les fotografies, aci vos deixem la noticia i esperem que molt pronte pugam apujar les fotografies del nostre Belem monumental.

El pasat dissabte va tindre lloc el concurs de Belems d'Alfafar, on es junten el Concurs que organisa la JLFA i el que organisa l'Ajuntament del nostre poble.

El resultat del mateix en lo que a la primera categoria es correspon es el següent:

PRIMER FALLA LA FILA

SEGON FALLA L'AMISTAT

TERCER FALLA PENSAT I FET

 

El resultat del mateix a nivell de falles es correspon es el següent:

PRIMER FALLA LA FILA

SEGON FALLA L'AMISTAT

TERCER FALLA PENSAT I FET

QUART FALLA EL SEQUER

QUINT FALLA HORT DEL CONTE

SEXT FALLA PARQUE ALCOSA

Volem felicitar a tots els participants pel seu esforç i especialment a la comissió a la que el jurat li ha otorgat el primer premi.

El membre del jurat que va acodir, va pasar a les 17:00 en punt, als pocs minuts va abandonar el nostre casal, i en eixe mateix moment varem obrir-lo al public, sent un exit total, pel riu de gent que va acodir a vore el nostre belem, per descontat que va vindre molta gent d'Alfafar, pero lo que nos va sorprendre es la gent que va acodir de Benetusser, de Sedavi, de Catarroja i de Valéncia.

La nit la varem finalisar en l'habitual sopar dels dissabtes, on no va faltar el brindis en cava valencià pel nostre belem.

El casal estara obert totes les vesprades per a que la gent puga vore el nostre belem. Nos falta determinar l'horari, aixi com tambe els dies que tindrem tancat, per motiu de les festes nadalenques. De totes formes i al igual que l'any pasat es pot concertar la visita en un horari distint al establit (de fet ya hi han concertades visites pel mati per a diversos col.lectius).

Com no podia ser d'atra forma, la comissió agraix l'excelent treball que ha realisat tot l'equip encarregat de la construcció del Belem, al front del qual tenim a Mª Dolores, ya que s'ha obtes un meravellos resultat, permitint que'l nostre Belem monumental (la seua extensió supera els 22 m2) continue siguent un referent dins del belenisme aficionat de la nostra comarca. Al mateix temps que'ls animem a seguir en eixa linea de treball i investigació per a obtindre unes construccións belenistiques que nos deixen mes prop de les nostres arrels cristians.