lunes, 13 de diciembre de 2010
 | Enviar

 

 

Ya tenim inaugurat el nostre Belem Monumental, en breu es podran vore algunes fotografies, aci mateix, en el fotolog i en els albums de fotos de la falla.

Ahir dumenge tinguerem la visita d'un jurat per al concurs de Belems que organisa la JLFA i dins del seu bon saber fer i entendre pel seu alt coneiximent de la materia, el jurat va decidir que nos otorgava el segon premi.

Enguany el belem el teniem finalisat ya el dissabte, per tant eixa nit varem celebrar el tradicional sopar del BELEM, on nos ho varem pasar de lo mes be

Abans de rebre al jurat ya era un riu de gent el que va vindre a visitar la construcció belenistica d'enguany i despres de coneixer el resultat, encara varen ser mes numeroses, ya avançada la vesprada i com teniem compromisos particulars varem tindre que tancar el casal. De totes formes i tal i com esta comunicat, el casal estara obert totes les vesprades per a que la gent puga vore el nostre belem. Pero tambe i al igual que l'any pasat es pot concertar la visita en un horari distint al establit (de fet ya hi han concertades visites pel mati per a diversos col.lectius).

En el grup beleniste de la nostra comissió estem molt satisfets per treball que hem realisat enguany, continuant en la nostra vocació de seguir sent un referent dins del belenisme aficionat de la nostra comarca.

Volem agrair a totes el fallers i no fallers que han col.laborat en la construcció d'enguany. Les continuades felicitacions que estem recibint son per a tots ells i elles.